Gyprocwerken

De voordelen van Gyproc

heeft zijn populariteit te danken vanwege de makkelijke en snelle plaatsing. Naast deze twee voordelen zijn er natuurlijk ook nog andere belangrijke voordelen die vaak voor Gyproc doen kiezen.

In ieder geval levert het mooie extra’s op wanneer er voor dit systeem wordt gekozen. Het is dus niet alleen makkelijk te plaatsen en perfect af te werken dankzij het ABA-systeem, maar is ook licht in gewicht. Zo kan je in elke woning met Gyproc terecht zonder hiervoor structurele aanpassingen te moeten doen. Het is zelfs geen probleem om zware voorwerpen op te hangen.

U wilt toch ook graag op uw gemak zitten. Zonder al teveel geluidsoverlast. Een goede geluidsisolatie is dan ook geen overbodige luxe. Dit systeem biedt ook hiervoor een oplossing met het zogenaamde soundblock. Bovendien is het brandveilig.

Dat dit systeem ook een groen kantje heeft is mooi meegenomen. Het is een duurzaam product, het kan oneindig gerecycleerd worden en dus hergebruikt om weer nieuwe platen te maken.

Wil je Gyproc plaatsen of wens je je plafond te verlagen? Met een verlaagd of vals plafond, die bestaat uit een lattenwerk en gipsplaten, bent u zeker van een onberispelijk resultaat! Een ander voordeel is dat ik  met indirecte verlichting kan werken. Daarbij worden led strips ingewerkt in het verlaagd plafond. Kortom Joachim Lievens zorgt voor een onberispelijke afwerking, om zo tot een perfect schilder klaar eindresultaat te bekomen.

Moet uw Gyproc enkel nog afgesmeerd worden? GEEN  PROBLEEM

  • Ik plaats de nodige hoek- en stopprofielen
  • Ik plaats de nodige wapening
  • Ik smeer uw wanden en plafonds.

Ook ruimt Joachim Lievens al het afval netjes op, zodat u het niet meer merkt dat er net renovatiewerken zijn uitgevoerd bij u thuis.

Indien je wenst kan ik de ruimtes volledig stof vrij hoeden met stofschermen. Dit lijkt niet meer dan logisch, maar toch gebeurt dit nog veel te weinig.

om stof tot een minimum te beperken kunnen er stof schermen geplaatst worden hier word het stof tot een minimum beperkt in de naast gelegen ruimtes

Er kan ook nog na de standaard afwerking gekozen worden voor Airless spuiten. Dit is nog een extra afwerklaag over heel de Gyprocplaat,  dit zijn 1 of 2 lagen. Dan wordt er een dunne laag ProMix over de hele oppervlakte van de platen gespoten, in plaats van enkel de naden op te voegen en te plamuren zoals bij de standaardafwerking. Dankzij die dunne laag ProMix wordt de ondergrond perfect egaal, waardoor je de Gyprocwand achteraf gelijkmatig kan verven voor een blijvend mooi resultaat.